1. COLLABORATION
Mana-mana individu, peniaga atau syarikat boleh mohon untuk berkerjasama degan BITE dalam sebarang event atau aktiviti dalam bentuk collaboration untuk status win win situation yang tidak merendahkan mana-mana pihak (adil).


2. CONTENT WRITER 
Mana-mana pihak atau syarikat yang mempunyai blog atau website, boleh meminta pihak BITE menyediakan artikel mengikut topik yang diinginkan untuk diterbitkan dalam blog / website milik sendiri. 


3. ADVERTORIAL 
Mana-mana individu, peniaga atau syarikat boleh mohon untuk diterbitkan sesuatu artikel / cerita di dada blog dengan kadar harga yang sepatutnya.


4. PRESS RELEASE
Mana-mana peniaga atau syarikat boleh mohon diterbitkan press release dalam bentuk artikel namun ianya perlu melibatkan sedikit imbuhan sebagai upah. Press release yang ingin diterbitkan secara percuma sama sekali tidak akan di layan.


5. REVIEW BY BLOGGER
Mana-mana peniaga atau syarikat  boleh mohon berkerjasama dengan seberapa ramai blogger yang diinginkan untuk servis review. Bayaran adalah mengikut kedudukan trafik sesuatu blog itu sendiri secara rundingan. Servis/produk yang mencurigakan dan ada isu kontorvesi adalah tidak dibenarkan.


6. SOCMED ONLINE CLASS
Mana-mana individu yang berminat dengan dunia blog boleh memohon. Mana-mana blogger yang masih punya masalah dengan blog juga dialukan  Blogger yang dirasakan telahpun bagus dinasihatkan terus saja berdiri di atas tapak kaki sendiri tanpa perlu menyertai kelas sebegini lagi.


PENTING!!! - NO DIVA! NO DRAMA!

Kami tidak menerima mana-mana pihak yang cerewet, high demand dan lain-lain sikap yang hampir dengannya. Kami lebih mengutamakan sikap humble, friendly dan tenang semasa berkerja. Lain-lain syarat akan diberikan setelah anda menghubungi kami nanti............